Міжнародна агропромислова виставка «EuroAGRO» у Львові Назад

Міжнародна агропромислова виставка «EuroAGRO» у Львові

Вдруге у Львові 28-30 листопада при підтримці RIA.com відбудеться Міжнародна агропромислова виставка «EuroAGRO - 2017», яка є яскравим прикладом співпраці двох країн (Польщі та України) в агропромисловому секторі. Два організатори Kielce Targi S.A (Польща) і ПрАТ «Гал-ЕКСПО» (Україна) об’єднали свої зусилля задля реалізації успішної та унікальної агропромислової події на теренах Західної України.
   Image titleВдруге у Львові 28-30 листопада при підтримці RIA.com відбудеться Міжнародна агропромислова виставка «EuroAGRO - 2017», яка є яскравим прикладом співпраці двох країн (Польщі та України) в агропромисловому секторі. Два організатори Kielce Targi S.A (Польща) і ПрАТ «Гал-ЕКСПО» (Україна) об’єднали свої зусилля задля реалізації успішної та унікальної агропромислової події на теренах Західної України.
    «EuroAGRO 2017» - це проект, який дає поштовх до стрімкого розвитку агропромислового ринку України та наближає нас до стандартів, визнаних Європейським союзом. Найважливіше завдання для Організаторів є створення платформи для обміну досвідом та ознайомлення українських аграріїв з європейськими технологіями.

    Офіційним партнером виставки EuroAGRO-2107 виступить компанія BASF, яка є одним зі світових лідерів у виробництві засобів захисту рослин, таких як фунгіциди, інсектициди, гербіциди та ін.
    Виставка відбувається за підтримки: Львівської обласної державної адміністрації, Відділу сприяння Торгівлі та інвестиціям Посольства Республіки Польща у Києві, Товариства Інтеграція Європа-Схід, РСП Шувар.
    Асортимент продукції, який цьогоріч буде представлений на виставці дає змогу виконувати практично всі технологічні процеси аграрного виробництва. Учасники з понад 14 областей України, на площі 3000 кв.м. виставкового центру Південний-ЕКСПО (м. Львів, вул. Щирецька, 36) представлять: агротехніку (сівалки, жниварки, дискові борони, культиватори, розкидачі міндобрив, передпосівні агрегати, агрегати ґрунтообробні, плуги, ін.); мікродобрива, засоби захисту рослин, насіння, лабораторне обладнання;
садовий інструмент; IT технології в управлінні АПК та ін..
    Українську експозицію представляють в цьому році провідні компанії, такі як : ТОВ Велес-АГРО, ТОВ «Промагролізинг-груп» (ТМ Harvest), компанія Маїс, НВК Квадрат, Укрсільгоспмаш, ТзОВ «Тетра-Агро», ТМ СтімОрганік, ТОВ Промітенс, ПНВП ЯР-СТЕП, ДР ҐРІН Україна, Грін Білд Груп (AgroNas, Польща), ІСІДА-2012 (Seminis) та з польської сторони представлені: KAWAH Technika Grzewcza – виробник котлів на пелетах, ROL/EX PPHU - виробник культиваторів для посіву та культивації, TABO KU?NIA - виробник та прямий експортер запасних частин сільськогосподарської техніки, Agrarada East sp. z
o.o. – пропонує запчастини до машин для картоплі, овочів та буряків, і т.д.
    У зв’язку з тим, що виставка відбувається під патронатом Львівської обласної державної адміністрації, то вона приймає активну участь у підготовці та організації цієї події, зокрема в рамках ділової програми буде проведена панельна дискусія на тему «Європейське село на Львівщині: реалії та перспективи». Також, Департамент агропромислового розвитку ЛОДА спільно з Бізнес-Партнером виставки РСП Шувар проведе Перший професійний форум для прогресивних виробників сільгосппродукції, який об’єднає ключових експертів аграрного бізнесу.
    Важливою подією в рамках виставки будуть «Дні польського сільського господарства». Окрім цього, відбудеться конференція на тему «Польсько-українська співпраця в агропромисловому комплексі», де будуть обговорюватися питання інвестицій в аграрний сектор Львівщини, перспективи розвитку польсько-української співпраці в агропромисловому комплексі.
    Також, на стенді Відділу Сприяння Торгівлі та Інвестиціям Посольства Республіки Польща у Києві всі дні будуть відбуватися B2B-зустрічі та дискусії між польськими та українськими експертами.
    Крім цього, заплановано чимало інших супутніх заходів з урахуванням останніх тенденцій розвитку галузі, зокрема: роль аграрних палат у розбудові об'єднаних територіальних громад; розвиток фермерства та його роль у сьогоденні; день Львівського національного аграрного університету та ін.
 Таким чином, гості отримають широкий спектр корисної інформації та зможуть ознайомитись з новими технологіями та інноваціями, запропованими, як
українськими, так і польськими експонентами.
    Міжнародна агропромислова виставка «EuroAGRO» - це ще один сміливий крок до євроінтеграції України! Європейські стандарти - українським аграріям!
Поспішайте зареєструватися >>> http://www.galexpo.com.ua/agro/

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье